House at Mols Hills /Sommerhus i Mols Bjerge



Location /Sted
Handrup Strand, Ebeltoft, Denmark

Year /År 
2016

Size /Størrelse 
175 sqm


Photo Credit: Hampus Berndtson



EN:
Four small houses enclosing a central courtyard is the basic frame like structure for this summer residence by the shore of mainland Denmark.The exterior of the house is modest- even slightly introverted - but entering the courtyard reveals a spatially open house with a warm pinewood interior. Glass doors and sliding partitions ensures visual contact between rooms across the courtyard and also provides a clear and unhindered view over the bay.
DA: Fire små huse, der omslutter et centralt gårdrum, er den grundlæggende ramme for denne sommerbolig ved kysten nær Ebeltoft. Husets ydreside er beskedent og anonymt, men inde i gården afsløres et rummeligt åbent hus med et varmt fyrretræsinteriør. Glasdøre og skydevægge sikrer visuel kontakt mellem værelser på tværs af gården og giver en klar og uhindret udsigt over bugten.




























Index -

lenschow & pihlmann

Skabelonloftet
Refshalevej 167f
1432 København K, DK
0045 6062 5266


post@lenschowpihlmann.dk